Byens Bio

Byens Bio er både en forening og en biograf. Foreningen blev stiftet 8. september 2005 med det formål at starte og drive en biograf i Jelling. 

Foreningen har siden starten haft cirka 300 medlemmer, men har i 2024 rundet 400 medlemmer. Lokal opbakning i form af medlemmer er en vigtig del af biografens eksistensgrundlag, da vi ikke modtager nogen for for kommunalt tilskud eller støtte til driften af biografen.

Den daglige drift styres af bestyrelsen og det egentlige arbejde varetages af ca. 100 frivillige. Alle medlemmer af foreningen.

De primære frivillige er billetsælgere og operatører. Derudover varetager en række personer forskellige andre opgaver i Byens Bio.

Klik her for mere info om frivillige.

Bliv medlem

Støt op om vores biograf i Jelling.

Bliv medlem af foreningen Byens Bio.
Kontingentet i 2024 er kun 100 kr om året. Som medlem får man jævnligt nyhedsbreve om Byens Bio. Man kan købe medlemsbillet i billetsalget til 75 kr. mod normalpris på 90 kr. Medlemsbilletter er dog ikke tilgængelige til operaforestillinger, og kan ikke kombineres med andre rabatter, f.eks. biografklub Danmark-kuponer.

Klik her for at melde dig ind - det er nemt og hurtigt.

Læs mere om foreningen her.

Byens Hus

Byens Bio holder til i kulturhuset Byens Hus i Jelling. Huset blev indviet 10-10-10 og Byens Bio viste første film d. 11. 

Byens Hus indeholder private, kommunale og foreningsdrevne virksomheder. Også nonprofit organisationer holder til i huset.

Vi forsøger når muligheden byder sig, at lave events der involverer alle interessenter i huset.

I det daglige kan man inden filmstart hente øl, vin, kaffe eller lignende - og medbringe det i biografen. Husk at sige det skal med i biografen så det serveres i en biografvenlig emballage.