Byens Bio's Facebook
Den Jyske Sparekasse

Byens Bio Special 2018/19

Nyt program kommer i september 2018. 

Om Byens Bio Special

Med Byens Bio Special ønsker vi at vise de film, som muligvis ikke er de store blockbustere, men film, som alligevel fortjener at blive vist i biografen.  Filmene er valgt ud fra det ønske, at de skal fascinere og udfordre - om det så er på det tematiske, det geografiske,  det genremæssige, det stilistiske, eller det hele på én gang! Vi ønsker at skabe en event omkring filmen, og der vil derfor som minimum være et kort oplæg til alle film.  De, der har lyst, spiser sammen i Byens café inden filmen (mødetid kl. 18:45).  Pointen er at skabe en helt speciel filmoplevelse for alle, der har lyst til at være sammen om en særlig interesse for film, der overrasker, overvælder og overgår alle forventninger.

I sæsonen 2018-19 arrangeres fem Byens Bio Special-arrangementer. Hvert arrangement er et selvstændigt arrangement. Det er ikke en klub, og man kan frit vælge at købe billet til alt mellem ét og alle arrangementer.  Alle forestillinger ligger på torsdage med spilletid kl. 20.

 

Priser og bestilling:

Billetpris normal: 80 kr

Billetpris studerende (med studiekort): 50 kr

Billetter købes som ved køb af billetter til biografens øvrige forestillinger og kan naturligvis reserveres/købes på forhånd via www.byensbio.dk.

Mad bedes forudbestilles senest to dage før arrangementet direkte til cafeen.
Tlf. 76801990. 
Mail: byenscafe@byenscafe.dk

 

Byens Bio, Møllegade 10, 7300 Jelling - E-mail: biografsnabela.pngbyensbio.dk - Billetbestilling